Vi lever i en verden, der i tiltagende grad er trådløs. Særligt i løbet af de seneste to årtier har hverdagsteknologiske ting som telefoner, computere og høretelefoner gennemgået hidtil uset innovation. Men kabler er fortsat en essentiel del af hverdagen for flertallet af os. Hverken stationære computere eller internetroutere kan fungere uden kabler. Og selv hvis du har højtalere stående, der som udgangspunkt er trådløse, kan det af og til være nødvendigt for dig at tilslutte højtaleren din stationære via et kabel. 
 Er du på jagt efter nogle nye kabler til boligen? Vi giver dig en lille guide til de mest almindelige typer. 

Lydkabler 

Denne kategori dækker over alle de kabler, som du kan bruge til lede lyd fra én enhed til en anden. Hvis du for eksempel gerne vil afspille musik, som du har liggende på din bærbare, på en højtaler, der ikke er forsynet med BlueTooth, skal du have fat i et lydkabel. 

Antennekabler 

Et antennekabel har til formål at overføre signalet fra en antenne direkte til dit fjernsyn eller TV-boks. Som mange andre typer kabler, kan du både finde færdigmonterede antennekabler og antennekabler i løbende meter på det danske marked. 

Netværkskabler 

Nogle mennesker vælger at leve uden TV. Kun de allerfærreste vælger at leve uden internet. Netværkskablet er nok det mest udbredte kabel i de danske hjem, for netværkskablet tillader dig internetforbindelse, uanset hvor i din bolig du befinder dig. 

PC kabler 

Som netværkskabler er datakabler eller PC kabler uundværlige for rigtig mange af os. Et kabel til PC findes typisk i mange forskellige former, og derfor kan du med fordel spørge din forhandler til råds, før du endeligt foretager et køb. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *